Zao Organic | Moisturising Face Sunscreen SPF 50

24.90

Προστατέψτε το δέρμα σας από τον ήλιο με φυσικό τρόπο με τις νέες μας ενυδατικές υψηλής προστασίας οργανικές αντηλιακές κρέμες προσώπου SPF30 και SPF50.

Κωδικός προϊόντος: ZAO101941 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Τα υψηλής προστασίας αντηλιακά μας προστατεύουν το δέρμα από τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου:

– Ο δείκτης SPF50 μπλοκάρει περίπου το 98% των ακτίνων UVB.

– Ο δείκτης SPF30 μπλοκάρει περίπου το 95% των ακτίνων UVB.

Η σύνθεσή τους είναι αδιάβροχη και δεν αφήνει λευκά σημάδια στο δέρμα. Περιέχουν φυσικά μεταλλικά φίλτρα για βέλτιστη προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB και το βιολογικό έλαιο δαμάσκηνου είναι γνωστό για τις βαθιά ενυδατικές και αναζωογονητικές τους ιδιότητες.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου δέρματος, και για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω.

Για να διασφαλιστεί ότι η επίδραση αυτών των αντηλιακών είναι όσο το δυνατόν πιο ουδέτερη στον βυθό της θάλασσας, έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμές για την επαλήθευση της μη οικοτοξικότητας τους σε 12 είδη κοραλλιών.

Αυτά τα ενυδατικά αντηλιακά προσώπου είναι βιολογικά πιστοποιημένα, vegan, 100% φυσικά και κατασκευασμένα στη Γαλλία.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ

Απλώστε το αντηλιακό ομοιόμορφα και γενναιόδωρα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό σας πριν εκτεθείτε στον ήλιο. Ο πολύς ήλιος είναι επικίνδυνος για την υγεία σας. Αποφύγετε την έκθεση στη μέση της ημέρας. Εάν δεν εφαρμοστεί αρκετά, το επίπεδο προστασίας δεν θα είναι το βέλτιστο.

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ:

Εφαρμόστε κάθε δύο ώρες σε περίπτωση παρατεταμένης έκθεσης.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Βιολογικό έλαιο δαμάσκηνου

Εκχυλισμένο από κουκούτσι δαμάσκηνου, αυτό το πολύτιμο έλαιο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και απαραίτητα λιπαρά οξέα, εκτιμάται για την ικανότητά του να ενυδατώνει σε βάθος και να αναζωογονεί το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και λαμπερό.

Βιολογικό εμποτισμένο μπαμπού

Το μπαμπού είναι εξαιρετικά πλούσιο σε οργανικό πυρίτιο του οποίου η εξωτερική είσοδος είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ελαστικότητας των ανώτερων στρωμάτων της επιδερμίδας. Πράγματι, το οργανικό πυρίτιο διεγείρει τη διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

INGREDIENT OF NATURAL ORIGIN : 100%
INGREDIENT FROM ORGANIC FARMING : 32%

INGREDIENT LIST (F1) : CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, HELIANTHUS ANNUUS HYBRID OIL*, ZINC OXIDE [NANO], TRIHYDROXYSTEARIN, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL UNSAPONIFIABLES*, PRUNUS DOMESTICA SEED OIL*, GLYCERYL ISOSTEARATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PARFUM, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM EXTRACT*, TOCOPHEROL. *ingredients from Organic Farming

COSMOS ORGANIC certified by Ecocert Greenlife according to COSMOS standard available at http://COSMOS.ecocert.com.

ΑΡΩΜΑ: Tiare

Κατασκευασμένο στην Γαλλία

ΟΓΚΟΣ: 50 ml / 1,69 fl.oz.

PAO (περίοδος μετά το άνοιγμα): 12 μήνες

ΕΠΑΝΓΕΜΙΖΟΜΕΝΟ: Όχι

BIO COSMOS ORGANIC ECOCERT COSMOS ORGANIC NATURAL PETA SLOW COSMETIQUE

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.